søndag 21. oktober 2012

Ulluer og buffer

Det har vært en del sykdom hos store og små her i heimen så har ikke fått sydd på i hvert fall to uker. Huff huff! Forrige helg var jeg bortreist i utdrikningslag så da ble det naturlig nok ikke noe sying ;)

Men i dag har jeg fått sydd!

Først ut er en buff i voksenstørrelse! Første tingen jeg har sydd i strl voksen :) Måtte bestille stoff for hadde ikke noe passende, men denne ble sååå kul! Og stoffet kan jo fint brukes til barn også :) Det er svart med litt mørk rød fleece inni. Tror jeg må sy en sånn til meg selv. Den var skikkelig digg!Så er det to traktorluer i hhv strl 50 og 54. Samt en med uglebroderi også i strl 50. Frisket opp med litt ulike knapper. Pleier å gjøre det, men knappene syns jo ikke om jeg knepper den på isoporhodet så nå ble det slike bilder i stedet.


Samme bestiller ønsket tre buffer med fleece inni. Ovenfra og ned er det strl 52, 54 og 56. Hun skulle også ha en firkantlue. Håper den faller i smak. Jeg syns i hvert fall den ble superkul (men nå syr jeg jo normalt etter MIN smak - basert på ønsker fra de som bestiller så jeg er vel litt lite objektiv kanskje ;)Sist ut er en lue med traktor og navn som skal til en liten gutt! Jeg har sydd en del ulluer nå og ønsket å prøve noe nytt. Denne fikk dermed en bitteliten "dusk" av fleece. Det ble jo kjempekult! Mine har jo ikke fått vinterluer enda så får lage dusk på de altså.


2 kommentarer:

 1. Ååååå jeg gleder meg! Den er jo RÅTØFF!!!
  Min, BARE MIN. :D

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Så mye fint du lager!! De luene er kjempefine :-D
  Legger deg til i blogglista vår, jeg :)

  SvarSlett